Goluža: Tudi Slovenci bi počeli enako

Foto: Žurnal24 Nekdaj odličen igralec, posebej motiviran proti Slovencem, se privaja na treners
Napetost na Hrvaškem se stopnjuje, saj bodo sosedi zadnja dva januarska tedna v središču pozornosti zaradi SP v rokometu. Slavko Goluža nima nič proti, če navijači žvižgajo Slovencem.
Oglej si celoten članek
 
 

Tudi če se bo slišal kakšen žvižg, gledalci morajo pred začetkom SP preveriti tudi te.

Slavko Goluža

 
Pri naših južnih sosedih je kot v mravljišču, razloga za to pa ni tako težko poiskati. To je seveda bližajoče se svetovno prvenstvo v rokometu. Domača reprezentanca vadi v novi splitski dvorani Spaladium Arena, kamor bo v goste v petek prišla tudi slovenska reprezentanca. Žal le na prijateljsko tekmo. "Ne zanima nas politika, mi smo sosedi in športni prijatelji. Slovencem smo hvaležni, ker so nam naredili uslugo in privolili v prijateljsko tekmo. Tudi če se bo slišal kakšen žvižg, gledalci morajo pred začetkom SP preveriti tudi te. Žvižganje se mi zdi nekaj normalnega. Tudi Slovenci bi počeli enako, če bi bila tekma pri njih," je pred petkovo tekmo z izbranci Mira Požuna dejal Slavko Goluža, od pred kratkim pomočnik Lina Červarja. Vstopnice za tekmo bodo brezplačne, zato gre na generalki pred SP vsekakor pričakovati 12.500 ognjevitih navijačev. Hrvate je sicer najbolj navdušilo to, da so prve vrste sedežev praktično neposredno ob igrišču, kar lahko pričara vzdušje, v katerem domača ekipa dobesedno poleti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.