Gerrard izpuščen proti varščini

Foto: Žurnal24 Steven Gerrard je nedeljo prebil na zelenici, dan kasneje naj bi bil v priporu.
Potem ko naj bi bil v nedeljo zvečer med proslavljanjem visoke zmage Liverpoola vpleten v pretep, v katerem jo je skupil eden od zaposlenih v lokalu, je Steven Gerrard izpuščen iz zapora.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še:

Anglija, 20. kolo: Liverpool osvojil St. James Park

Potem ko je Steven Gerrard ponedeljek preživel v priporu zaradi vpletenosti v pretep, v katerem jo je skupil eden od zaposlenih v lokalu, ga je policija proti varščini izpustila, čaka pa ga seveda sojenje. Noč po veliki zmagi Liverpoola nad Newcastle Unitedom se sicer za kapetana redsov ni končala najbolje. Potem ko je imel svoj dan na tekmi, na kateri je k petim zadetkom Liverpoola sam prispeval dva, se je njegov dan končal v domnevno brutalnem pretepu v nekem nočnem klubu v Southportu. In posledično tudi v priporu, saj jo je v pretepu skupil 34-letni moški, ki so ga odpeljali v bolnišnico. Policija je kasneje potrdila, da je poškodovani utrpel poškodbe obraza, ki niso "življenjsko nevarne" , in da gre za DJ-ja, zaposlenega v klubu.

Skupaj z 28-letnim nogometašem je policija priprla še peterico. "Preiskujemo napad, ki se je zgodil v zgodnjih jutranjih urah v ulici Bold Street. Zaradi kršenja 20. člena kazenskega zakonika smo pridržali šest ljudi, starih 33, 31, 29, 28, 19 in 18 let," je bila policija iz Southporta skopa v prvih podatkih. Aretirani – med njimi naj ne bi bilo nobenega drugega člana Liverpoola, poroča BBC – naj bi v Lounge Innu proslavljali že omenjeno zmago. Klub, ki čez dan deluje kot restavracija in bar ter je znan po tem, da se v njem radi zabavajo bogati nogometaši, je v ponedeljek ostal zaprt. Kot poroča britanski tabloid The Sun, pa so sledi pretepa vidne skozi okna. Na tleh naj bi bili opazni madeži krvi in razbito steklo.


Steven Gerrard po zadnjih informacijah ostaja v priporu. © Reuters

 
Sestra solastnika lokala Daria Curcilla , ki ni bila imenovana, je za britanske medije potrdila, da je bil Gerrard zares gost lokala. "Kolikor vem, je Gerrard pogost gost in tega večera je bil prav tako. Nič ne vem o tem, kar naj bi se zgodilo," je še dejala ženska in dodala da Curcillo ni dosegljiv za komentar. Dogodka prav tako ne želijo komentirati v nogometnem klubu Liverpool, je sporočil predstavnik kluba. Incidenta prav tako ni želela komentirati Gerrardova žena Alex Curran , ki so jo opazili v bližini zapora, kjer je bil nogometaš.

 
 

Ostati moramo učinkoviti in še naprej zbirati zmage.

Steven Gerrard

 
Sicer pa po 20 kolih angleške Premier lige Liverpool deluje vse bolj zastrašujoče. Po nedeljski zmagi nad Newcastlom ima na prvem mestu lestvice tri točke prednosti pred drugouvrščenimi nogometaši Chelseaja , pred tretjima Manchester Unitedom (tri tekme manj) in Arsenalom pa že deset. "Vratar Newcastla je res vrhunski. Na tej tekmi je branil neverjetno dobro. Res ga moram pohvaliti," je Shaya Givna , ki je sicer prejel pet zadetkov, po tekmi hvalil Steven Gerrard. Proti srakam so redsi igrali kot prava ekipa, njihova obramba je res odlična, brezhibno deluje tudi napad. "To je najboljši Liverpool, v katerem sem kdaj igral," je po srečanju poudaril Gerrard, ki je član rdečih od leta 1997. "Imamo vrsto vrhunskih igralcev, od vratarja do napadalcev. A pred nami ostaja še veliko dela, saj nam ne bo lahko zadržati prvega mesta na lestvici." Liverpool angleškega naslova ni dobil že 18 let, a letos bi se to kaj lahko spremenilo. "Ostati moramo učinkoviti in še naprej zbirati zmage," je v nedeljo sklenil Steven Gerrard.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.