Gajić velenjski junak

Foto: Žurnal24 Ivan Gajić je sam priskrbel pomembni dve točki v boju za četrto mesto v skupini,
Šesto kolo MIK 1. lige je odprl derbi v Velenju, kjer sta se pomerila Gorenje in Trimo. Za zadetek so slavili domači rokometaši. Celjani v petek gostujejo v Mariboru.
Oglej si celoten članek

Velenjčani so tokrat zaigrali v popolni zasedbi. Zasedbi, s kakršno v Ligi prvakov ne morejo igrati. Domači so nekajkrat vodili za zadetek, vse do 17. minute, ko so z mini serijo Trebanjci prišli do vodstva 9:6. Zanimivi trenutki so se dogajali okoli 22. minute, ko je najprej Staš Skube prehitro izvajal sedemmetrovko, Ivan Gajić mu je strel obranil, sodnika pa sta ponovila strel, ker ga sploh nista zapiskala.

Drugi del se je začel na krilih obeh vratarjev Gajiča in Davida Imperla, ki sta blestela v vratih, to pa je bolj pomagalo domačim, ki so povedli s 17:15, toda po dveh zadetkih Davida Miklavčiča in delnim izidom 0:3 so Trebanjci spet izenačili in povedli z 18:17. Do 55. minute je bilo znova tesno, takrat pa je z dvema zaporednima zadetkoma, kot v najboljših časih, zadel kapetan Gorenja Sebastjan Sovič. Prvič so ose vodile za 3 (25:22). Gajič je v 56. minuti Miklavčiču obranil nov strel, skupaj že 16., in ose obdržal v varni prednosti.

MIK 1. liga, 6. kolo:


Gorenje : Trimo Trebnje 27:26 (13:14)

petek, 16. oktobra:
19.00 Klima Petek Maribor – Celje Pivovarna Laško

sobota, 17. oktobra:
19.00 Ribnica Riko hiše – Jeruzalem Ormož
19.00 Krško – Slovan

nedelja, 18. oktobra:
18.15 Merkur – Prevent

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.