Facebook pogoltnil prestop

Foto: Žurnal24 Ashley-Paul Robinson bo v prihodnosti verjetno presneto dobro premislil, preden
Ashley-Paul Robinson se verjetno na vso moč kesa, da se je pred dnevi sploh dotaknil priljubljenega Facebooka. Prestop v Fulham je tako padel v vodo, iz njega pa se norčujejo tudi mediji.
Oglej si celoten članek
"Ashley-Paul is goin fulham. Fingers crossed", se glasi besedilo, ki ga je 19-letni član Crystal Palacea Ashley-Paul Robinson naključno poslal približno trem milijonom ljudi. Tega niti po naključju ni hotel storiti, ampak srečo zaradi bližajočega se prestopa v Fulham deliti le s svojimi 198 prijatelji. Pritisk napačne tipke na računalniku bo pomnil še dolgo, saj bi moral prestop še nekaj časa ostati skrivnost, potem ko so novico prebrali vsi člani njegove mreže, pa bo najverjetneje padel v vodo.
 
 

V njegovem primeru bi uporabili gusarsko pravilo: ena preveza čez obraz je kul, če imaš dve, pa si videti kot popoln idiot.

The Sun

 
Drugi vzrok, zaradi katerega Robinson verjetno preklinja svojo blebetavost, pa je dejstvo, da so za nerodnost izvedeli pri visokonakladnem časniku The Sun. Ta se je začel norčevati iz njegovega jezika, ki je daleč od pravilne angleščine, kar je sicer povsem običajno za neformalno sporazumevanje, na primer v SMS-sporočilih ali elektronski pošti. The Sun se na to požvižga, glede nesrečnega Robinsona pa je zapisal, da je izpustil ure angleščine vse od sedmega leta naprej. Kot da to ne bi bilo že dovolj, se je eden najbolj znanih angleških rumenih časopisov začel norčevati še iz nogometaševe zunanjosti, natančneje obrvi, ki jih ima Ashley-Paul delno obrite: "V njegovem primeru bi uporabili gusarsko pravilo: ena preveza čez obraz je kul, če imaš dve, pa si videti kot popoln idiot.“ Zares murphyjevsko porazni dnevi za mladega nogometaša ...
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.