Eduardo se vrača

Foto: Žurnal24 Takole je obležal Dudu po brutalnem napadu Martina Taylorja. (Foto: Action Image
Torkova tekma rezervnih ekip Arsenala in Portsmoutha širši javnosti zagotovo ne bi dvignila obrvi, če se tam ne bi zgodila težko pričakovana vrnitev po nepopisno grozljivi poškodbi.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Huda poškodba Eduarda

Jasno, gre za povratek nesrečnega brazilskega Hrvata Eduarda da Silve, ki se je ob zaprepadeni svetovni javnosti poškodoval pred desetimi meseci. Na seznamu igralcev za omenjeno tekmo je Dudujevo ime zapisano med prvimi enajstimi imeni. O napadalcu hrvaške reprezentance je trener druge ekipe topničarjev Neil Banfield pred tekmo povedal: "Eduardo bo tekmo začel od prve minute. Zadnjih nekaj tednov je naporno treniral, njegova pripravljenost je vse boljša in boljša. Vsi smo navdušeni, da ga bomo spet videli na delu." Banfield je poudaril še zasluge Tonyja Colberta in celotne zdravniške ekipe, ki je pripomogla k Hrvatovi vrnitvi na nogometne travnike. Glavni strateg topničarjev Arsene Wenger pa je o svojem okrevajočem varovancu pristavil: "Vrnitev Eduarda je sijajna vest, vendar nima nobenega smisla prehitevati dogodkov. Za vrnitev v tekmovalno formo bo potreboval nekaj časa. Najpomembnejše je, da bo ohranil zadostno mero potrpljenja." In kako se je Hrvat na srečanju odrezal? Igral je 45 minut in v tem času zadel vratnico, Arsenal pa je zmagal z 2:0.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.