Dve tekmi brez kradljivca Dragića

Foto: Žurnal24 Na četrtfinalni tekmi proti Hrvaški bo imel Jure Zdovc na voljo le 10 igralcev.
Goran Dragić, ki se je na prejšnjih tekmah dokazal z borbenostjo in ukradenimi žogami, zaradi poškodbe kolenskih vezi ne bo igral na dvobojih s Poljsko in Turčijo.
Oglej si celoten članek

Mladi slovenski reprezentant Goran Dragić, ki je z blestečimi predstavami na tem evropskem prvenstvu še enkrat potrdil igralsko kakovost, bo moral zaradi poškodbe stranske kolenske vezi počivati vsaj štiri dni. Na izjemno pomembni tekmi proti Litvi je ob udarcu v koleno prišlo do natega stranske kolenske vezi (I. stopnja), kar pomeni, da bo izpustil naslednji dve tekmi v skupini F, torej danes proti Poljski in v sredo proti Turčiji. Dragić, sicer član Phoenix Sunsov, bo v naslednjih dneh opravljal intenzivno terapijo. Na tem EP je doslej v svojo statistiko povprečno vpisal 9,3 točke, 2,8 skoka in 1,3 podaje na tekmo, z dvema ukradenima žogama na tekmo pa je bil v tem elementu drugi najboljši igralec prvenstva. Edini pravi organizator igre Slovenije tako ostaja Jaka Lakovič, saj je Beno Udrih zaradi poškodbe odpadel že pred začetkom prvenstva. Goran si tako kot Matjaž Smodiš močno želi nadaljevati prvenstvo, a zdaj lahko le upamo, da bo res okreval že v štirih dneh. Še naprej ni jasno niti, ali bo kapetan Smodiš na Poljskem sploh še igral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.