Dve tekmi, 16 golov

Foto: Žurnal24 Hokejisti Dallasa so se veselili zmage s 5:2 nad Calgaryjem.
V ligi NHL so Carolina Hurricanes pred domačimi gledalci s 7:2 premagali Florida Panthers, medtem ko so Calgary Flames morali doma z 2:5 priznati premoč Dallas Stars.
Oglej si celoten članek

V Raleighu v Severni Carolini sta Tom Kostopoulos in Jussi Jokinen z goloma v prvi tretjini že takoj nakazala, da bodo domači naredili vse za zmago, poleg tega pa se je na koncu s 25 obrambami izkazal tudi Cam Ward. V uvodnem delu tekme se je med strelce vpisal še Tuomo Ruutu, Vihar pa se je potem le še sprehodil do druge zaporedne zmage proti tekmecu iz jugovzhodne skupine. Carolina je namreč tudi v torek ugnala nasprtnika iz skupine, potem ko je bila po kazenskih strelih boljša od Tampe Bay. Za zmagovalce so gole dosegli še Ray Whitney, Matt Cullen, Rod Brind'Amour in Jay Harrison, za goste s Floride pa sta bila uspešna Shawn Matthias in Michael Frolik.

Dallas Stars so v gosteh v Calgaryju s 5:2 premagali Calgary Flames. V vratih gostov se je na svoji prvi tekmi z 21 obrambami dokazal Alex Auld, Zvezdice pa so vknjižile prvo zmago v sezoni. Za slednje so se med strelce vpisali Mike Ribeiro, Brian Sutherby, Tom Wandell, Loui Eriksson in Brad Richards, z igralcem več na ledu pa sta bila za Calgary uspešna Dion Phaneuf in Rene Bourque. Calgary je zabeležil prvi poraz v petih letošnjih odigranih tekmah.

Liga NHL, tekmi 9. 10.:

Carolina Hurricanes : Florida Panthers 7:2
Calgary Flames : Dallas Stars 2:5

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.