Dve koprski okrepitvi

Foto: Žurnal24 Matjaž Tominec bo odslej imel ekipo močnejšo (vsaj) na položaju krožnega napadal
Koprski Cimos si je zaželel dve okrepitvi in v svoje vrste pripeljal krožnega napadalca Kristjana Ljubanovića, desni zunanji Milan Mirković pa bo svoje znanje moral še dokazati.
Oglej si celoten članek

Rokometaši Cimosa Kopra so dobili nova igralca. Devetindvajsetletni hrvaški krožni napadalec Kristijan Ljubanović, ki ima izkušnje iz nemške lige, je že postal njihov član, nadarjeni Srb Milan Mirković, po "poklicu" desni zunanji, pa bo, da bi to postal, moral še dokazati svojo kakovost, saj bo ostal na preizkušnji. Oba v prvem delu lige prvakov še ne bosta imela pravice igranja, lahko pa bosta nastopila v nadaljevanju lige, če se bo Cimos Koper tja uvrstil, ali v pokalu EHF.

Koprčani so se za okrepitvami ozrli, da bi podaljšali rezervno klop. Do zdaj sta na mestu krožnega napadalca igrala Bojan Skoko in Rok Rapotec (po koncu lanske sezone je v Celje odšel Luka Ščurek, za katerega Cimos ni pripeljal zamenjave), Matjaž Tominec pa je bolj ali manj zaupal predvsem prvemu. Na položaju desnega zunanjega sta nastopala Aleksandar Stojanović in Boštjan Hribar, vendar je ob poškodbi prvega in nihajoči formi drugega moral na tem položaju nekajkrat priskočiti na pomoč tudi Matjaž Brumen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.