Drugoligaš brcnil Villarreal iz pokala

Foto: Žurnal24 Robert Pires je nazadnje igral v Španiji za Villarreal. (Foto: Reuters)
Pokalna tekmovanja so sinonim za presenečenja. Hladno prho je tako doživel tudi španski Villarreal, ki ga je izločil drugoligaš Celta. Barcelona se bo reševala proti Sevilli, ki je prvo tekmo dobila z 2:1.
Oglej si celoten članek

Drugoligaški nogometni klub Celta Vigo je na povratni tekmi osmine finala španskega pokala Copa del Rey pripravil presenečenje in iz nadaljevanja izločil enega od kandidatov za končno zmago, Villarreal. V gosteh na stadionu El Madrigal je Celta sinoči slavila zmago z 1:0 (na prvi tekmi je bilo 1:1).

V španskem pokalu je doslej presenečenje pripravil tudi drugoligaš Huelva, ki je na prvi tekmi s 3:0 premagal Atletico Madrid, danes pa se bo Barcelona poskušala prebiti naprej, potem ko je na prvi tekmi proti Sevilli na domačem stadionu Camp Nou izgubila z 1:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.