Dragića muči okužba

Foto: Žurnal24 Gorana Dragića muči okužba mezinca na desni nogi. © suns.com
Beno Udrih in Saša Vujačić sta v pripravljalnih tekmah pred ligo NBA zmagala, Goran Dragić pa se je znašel na bolniškem dopustu.
Oglej si celoten članek

Košarkarji moštva Sacramento Kings so v prijateljski tekmi ugnali Oklahomo City s 104:89, slovenski organizator igre Beno Udrih pa je v 27:51 minute dosegel sedem točk in skok v obrambi. Los Angeles Lakers je v Anaheimu premagal Denver s 106:89, Saša Vujačić pa je v 12:25 minute dosegel sedem točk, tri podaje in skok v obrambi. Slovenski reprezentant Goran Dragić (Phoenix) je zaradi infekcije mezinca na desni nogi izpustil današnji obračun v olimpijskem Vancouvru proti Portlandu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.