Dončić se je vrnil

Foto: Žurnal24 Saša Dončić se je iz Tivolija preselil na Kodeljevo.
Potem ko je Saša Dončić košarkarske tekme v prvem delu sezone spremljal le s tribun, se je zanj vendarle našel klub. V Ljubljani bo branil barve Geoplina Slovana, kjer bo že tretjič.
Oglej si celoten članek
Saša Dončić se je dogovoril z vodstvom Geoplina Slovana, da bo za Kodeljevčane igral do konca sezone. To bo Dončićeva četrta sezona za rdečo-bele. Zadnjo sezono je igral za sosede iz Tivolija. Dončić je peti strelec Geoplina Slovana v samostojni Sloveniji na uradnih tekmah. V mlado ljubljansko ekipo bo prinesel izkušnje in naj bi s simbolično številko 34 zaigral že na prvenstveni tekmi proti Luki Kopru. Seznam klubov, kjer je do zdaj nastopil, je vse prej kot kratek. Leta 1992 je kariero začel pri Crveni zvezdi, nato pa igral za Ilirijo, Postojno, Pivovarno Laško, Loko kavo, Krko, znova Loko kavo, Slogo iz Kraljeva, francoski Evreux, Slovana, Pivovarno Laško, spet Slovana, Helios in lani Olimpijo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.