Domov zaradi sina

Foto: Žurnal24 Ognjen Backovič se je iz zunanjega igralca po sili razmer prelevil v krožnega na
Zagrebški rokometni klub je pred sezono močno okrepil svoje vrste, vendar to ni prineslo le evforije in (pre)visokih pričakovanj. Nekateri igralci se s posojo v drugi klub ne strinjajo.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Balić, rokometni čarodej

Prihajajoči konec tedna se poleg slovenskega začne tudi hrvaško prvenstvo in tako bo Zagreb CO lahko zelo kmalu preveril, kako se je odrezal v letošnjem rokometnem supermarketu. Prihodi novih igralcev seveda pomenijo, da bodo imeli nekateri drugi manjšo ali sploh nično minutažo. Zato so jih klubski veljaki nekaj sklenili posoditi Metkoviću , kar je porajalo pravi val nezadovoljstva, druge pa so uvrstili na seznam transferjev. Med drugim celo reprezentančnega vratarja Dragana Jerkovića . Za Slovence pa je bolj zanimiva novica, da je zaradi posoje Branimirja Koloperja , krožnega napadalca Zagrebčanov, rezerva Igorju Voriju na "pivotu" postal nihče drug kot Ognjen Backovič . Backo je igral že na vseh mogočih položajih in prepričani smo, da zanj tudi ta ni preveč skrivnosti poln.


Balić se je domov vrnil zaradi očetovskih čustev. © Žurnal24

 
Še pred ligaškimi obveznostmi pa si je zagrebški najdragocenejši nakup Ivano Balić vzel čas za odhod v Španijo ter slovo od Portlanda San Antonia . "Ker sem igral v tujini, nisem imel priložnosti niti videti sina, kaj šele, da bi preživel z njim več časa. Tega sem imel dovolj, trenutno je on zame najpomembnejši," je dejal Balić, ki je pristavil še, da je v Portlandu preživel štiri prekrasna leta in da bo moštvo iz Pamplone vedno "njegova" ekipa. Predvsem pa je zdaj njegov Zagreb. "Čeprav se z večino igralcev poznam iz reprezentance, nas je veliko novincev in se moramo še uigrati. Igramo v najtežji skupini, vendar sem prepričan, da lahko napredujemo," Balić svari pred prevelikimi pričakovanji, ki se vse prehitro sprevržejo v bridka razočaranja.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.