Domen Lorbek v Benettonu

Foto: Žurnal24
Domen Lorbek bo poslej igral v Italiji. Njegovo novo moštvo bo Benetton, kjer obstaja že kar zanimiv arhiv igranja slovenskih košarkarjev: Boštjan Nachbar in Erazem Lorbek.
Oglej si celoten članek
Domen Lorbek, nekdanji član Ježice, Olimpije, Triglava, Heliosa in Estudiantesa, ima nov klub. To je italijanski Benetton, kjer je pred časom igral že tudi njegov brat Erazem. 198 cm visokemu slovenskemu reprezentantu se bo tako izpolnila želja po igranju dveh tekem na teden, saj bo moštvo Benettona nastopalo v novoustanovljenem Eurocupu. Lani je Lorbek oddelal prvo sezono v tujini in v španskem Estudiantesu dosegal povprečno po 7,8 točke in 1,7 skoka na tekmo. Poleg njega je v klub iz Trevisa prišlo še pet novih košarkarjev: DeShawn Wood, Gary Neal, Judson Wallace, Sandro Nicević in Radoslav Rancik.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.