Dolenc: Z okrepitvijo dovolj močni

Foto: Žurnal24 Igor Dolenc. (Foto: Anže Petkovšek)
Po presenetljivem odhodu Vlada Ilievskega na posodo v Vitorio smo za dodatna pojasnila zaprosili direktorja Igorja Dolenca, ki je zatrdil, da iskanje okrepitev poteka. Že vso sezono ...
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Olimpija končno dobila končnico

Vlado Ilievski nepreklicno odhaja iz Olimpije, in sicer na posodo v Tau Ceramico. To so zeleno-beli potrdili v sporočilu medijem: "Organizator igre Uniona Olimpije Vlado Ilievski do kocna sezone odhaja na posodo k baskovski Tau Ceramici. Za to potezo sta se igralec in vodstvo kluba dogovorila na željo igralca, ki si ga veliki klub želi čim prej v svojih vrstah. Union Olimpija, ki nima več možnosti za uvrstitev med 16 najboljših v Evroligi, bo s tem prihranila nekaj sredstev, ki bodo deloma namenjena nadaljevanju klubske sanacije, deloma pa bodo omogočila več manevrskega prostora za morebitne okrepitve. Ilievski se v Tivoli vrača poleti, ko trener Jure Zdovc nanj – kot na enega izmed nosilcev igre resno računa."

Milo rečeno malce čudno zveni, da so zmaji iskali branilca, zdaj pa je v branilskih vrstah po odhodu prvega organizatorja zazevala še večja praznina. Poleg tega je sredi sezone težko dobiti dobrega igralca, kar najbolje ve sama Olimpija, ki dodatnega "beka" išče že vso sezono. Za dodatno pojasnilo smo se obrnili na direktorja Igorja Dolenca: "Tako smo se odločili, ker nimamo več možnosti za preboj med 16 v Evropi. Igralec je po svoje izrazil željo, da bi odšel. Za nas je to pomembno, ker nam bo zmanjšal proračun. Mislim pa, da imamo s še kakšno okrepitvijo dovolj močno ekipo, da osvojimo pokal in prvenstvo," je povedal Dolenc in zanikal, da bi bila v igri za zeleno-beli dres Vonteego Cummings in Teemu Rannikko. Kdo pa potem? "S kar nekaj igralci se dogovarjamo. Težko kaj rečem, dokler ni pogodba podpisana, za nas igralec ne obstaja." 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.