Dobili domače gostovanje

Foto: Žurnal24 Koprčani so se opekli v Škofji Loki. (Foto: Barbara Milavec)
Rokometaši Cimosa so v 3. kolu pokala pokalnih zmagovalcev dobili "gostujočo" tekmo s Ferencvarosem, čeprav so igrali v Kopru. Prednost pred nedeljskim dvobojem znaša štiri gole.
Oglej si celoten članek

Izbranci Fredija Radijkoviča, ki je pred kratkim na trenerskem položaju zamenjal Matjaža Tominca, so odločno krenili v obračun in hitro povedli s 4:0, prednost štirih golov pa so z manjšimi padci in vzponi v igri držali vse do konca polčasa.

V silovitem uvodu v drugo polovico tekme so si Uroš Rapotec in druščina nekajkrat priigrali deset golov prednosti (prvič 26:16, zadnjič 29:19), v končnici pa so zaigrali nekoliko bolj sproščeno, kar so gosti iz Budimpešte izkoristili in prepolovili zaostanek.

Pokal pokalnih zmagovalcev, 3. kolo:


Ferencvaros : Cimos Koper 29:34 (13:17)
Sandor 7 (3); U. Rapotec 7, Brumen 4 (2), Špiler 4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.