Crosby peto tekmo brez gola

Foto: Žurnal24 Sidney Crosby ne preživlja ravno najbolj učinkovitih dni svoje kariere. FOTO: Re
Kralji Anžeta Kopitarja so tokrat v ligi NHL počivali, zato pa so bile dejavne druge ekipe. Na primer Boston, ki je malce presenetljivo ugnal Pittsburgh Penguins.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Pittsburgha Sidney Crosby je strelski mrk podaljšal že na peto tekmo: ne on ne njegovi soigralci niso znali ugnati vratarja Bostona Tima Thomasa, ki je s 27 obrambami drugič v sezoni ostal nepremagan. Mark Recchi je bil podajalec pri enem zadetku Bostona, kar je bila že njegova 900. podaja v karieri.

Za Ottawo je zmagoviti kazenski strel zadel Jason Spezza. Ottawa je v kanadskem obračunu z Edmontonom v rednem delu dvakrat zaostajala, na koncu pa zmagala s 4:3. Minnesota je tudi po zaslugi 37 obramb Niklasa Backstroma premagala Toronto s 5:2, kar je bil za ameriško moštvo prvi uspeh v gosteh pri tej ekipi, odkar se je leta 2001 pridružilo ligi NHL.

Liga NHL, izidi:

Boston Bruins : Pittsburgh Penguins 3:0
Toronto Maple Leafs : Minnesota Wild 2:5
Ottawa Senators : Edmonton Oilers 4:3*
Montreal Canadies : Calgary Flames 0:1
St. Louis Blues : Vancouver Canucks 6:1
San Jose Sharks : Nashville Predators 4:3

*po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.