Crosby govoril s pestmi

Foto: Žurnal24 Torontov Aleksej Ponikarovski se je takole veselil gola proti Ottawi.
Najvišjih zmag v ligi NHL so se v noči na nedeljo veselili hokejisti St. Louisa in Floride, prešerno pa je bilo tudi v taboru Los Angeles Kingsov, ki so po kazenskih strelih ugnali Philadelphio.
Oglej si celoten članek
 

Liga NHL

Boston : Buffalo 2:4
Pittsburgh : Florida 1:6
Nashville : Calgary 2:3
Washington : NY Rangers 2:1
Toronto : Ottawa 3:1
Tampa : Carolina 2:3
Minnesota : Detroit 2:3*
St. Louis : Columbus 5:2
Edmonton : Dallas 4:1
San Jose : NY Islanders 5:3
Los Angeles : Philadelphia 2:1*
* po kazenskih strelih

Kingsi iz Los Angelesa so sinoči po kazenskih strelih premagali Philadelphio in novo leto začeli z zmagovalnim elanom že četrtič zapored. Po rednem delu je bil rezultat 1:1, zadela sta Scott Hartnell in Wayne Simmonds, v podaljških ni bilo zadetkov, zato sta morali moštvi opraviti še kazenske strele, v katerih je Kraljem zmago zagotovil Dustin Brown. Med drugimi je svoj kazenski strel zgrešil tudi Anže Kopitar, ki je v 22 minutah, preživetih na ledu, poskusil s šestimi streli na vrata Antera Niittymakija, ki je nanizal 30 obramb. Njegov losangeleški kolega Jonathan Quick je bil še za eno uspešnejši in ima v petih tekmah, ki jih je začel v vratih Kraljev povprečje le 0,79 zadetka ali z drugimi besedami ni obranil le štirih od 132 strelov. Očitno pa je visok poraz proti Floridi, bilo je 6:1, vplival na Sidneyja Crosbyja, ki se je stepel z Brettom McLeanom. Zgodilo se je v drugi tretjini, pri izidu 4:1. "Vprašal sem ga in dejal je da. Zame pa da pomeni da. Verjetno me ni vzel resno," je po tekmi glede omenjenega pretepa, ki je bil drugi v njegovi karieri, povedal Crosby.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.