Chris Bosh prvič igral nogomet

Foto: Žurnal24 Steve Nash je zelo domač tudi z nogometno žogo.
V spodnjem videu imate edinstveno priložnost, da si ogledate nogometno tekmo najboljših košarkarjev in nogometašev sveta. Henry, Zanetti, Cordoba, Mutu vs. Nash, Bosh, Parker ...
Oglej si celoten članek

Če ste še pred kratkim dvomili, da nogomet ne more opravljati vloge združevalca in povezovalca različnih športov, po ogledu spodnjega videa ne boste več. V New Yorku so se namreč zbrali nekateri nogometni zvezdniki, ki so se pomešali z mojstri oranžne žoge iz lige NBA. Vsi skupaj so se razdelili na dve ekipi in se pomerili v nogometnih veščinah. Zabave je bilo na pretek, dogodek pa je imel tudi dobrodelno noto, saj so športniki zbirali denar za dobrodelni funadaciji Claudia Reyne in Steva Nasha. In kdo je pravzaprav brcal sredi New Yorka? Nogometaše so zastopali Claudio Reyna, Thierry Henry, Javier Zanetti, Salomon Kalou, Ryan Babel, Giovanni van Bronckhurst, Mathieu Flamini, Ivan Cordoba, Adrian Mutu in Edgar Davids, košarkarje pa Steve Nash, Tony Parker, Jason Kidd, Grant Hill, Chris Bosh in Raja Bell. Za Bosha je bila to še posebej velika pustolivščina, saj je po lastnih besedah nogomet igral prvič. In še zmagovalec: ekipa Claudia Reyne, ki je slavila z 8:5.



Kazenski strel Steva Nasha

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.