Breza je podpisal

Foto: Žurnal24 brezec_afp
Primož Brezec je v torek tudi uradno postal član rimske Lottomatice. Njegov trener bo Jasmin Repeša, soigralec pa Sani Bečirovič. Brezčeva plača na sezono bo več kot milijon evrov.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Druga plat: Primož Brezec
Intervju: Primož Brezec (14. 6.)

Primož Brezec je leta 2001 iz Uniona Olimpije odšel v ligo NBA, kjer je igral za Indiano, Charlotte, Detroit in Toronto. Njegova najboljša sezona je bila 2004/05, ko je za Charlotte dosegal po 13 točk in sedem skokov na tekmo. V zadnjem času je slovenski reprezentant, ki je sicer izpustil olimpijske kvalifikacije in zadnje EP v Španiji, predvsem grel klop. Tudi iz tega razloga se je center iz Sežane odločil za vrnitev na evropske parkete, kar je v zadnjem času vse pogostejša poteza ne le Evropejcev, ampak tudi Američanov in Argentincev, ki so v svojih klubih onstran luže igrali vidne vloge.

 
 

Pomemben dejavnik pri prestopu je bil tudi Sani Bečirovič, ki je eden mojih boljših prijateljev.

Primož Brezec

 
"Nisem si mislil, da bom zapustil NBA, vendar sem dobil Romino ponudbo. Upam, da se bom hitro vklopil in pomagal ekipi do dobrega rezultata. Roma je eden najboljših klubov v Evropi. Zelo cenim trenerja Repešo, Rim je najlepše mesto na svetu. S športnim direktorjem Bodirogo sva se v preteklih dneh veliko pogovarjala in predstavil mi je ambiciozni Romin projekt. Vesel sem, da bom sodeloval pri njem. Pomemben dejavnik pri prestopu je bil tudi Sani Bečirovič, ki je eden mojih boljših prijateljev tudi zunaj igrišč. Pripravljen sem na velik izziv," je po podpisu pogodbe z Rimljani povedal Brezec.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.