Bravo premagal Ruse in Romune

Foto: Žurnal24 Nogometaši kluba Bravo Publikum nadaljujejo tradicijo svojih predhodnikov, ki so
Na mednarodnem nogometnem turnirju "Memorial Franco Gallini" v italijanskem Pordenonu so nov velik uspeh dosegli starejši dečki (U-14) ljubljanskega kluba Bravo Publikum.
Oglej si celoten članek
Trenerji drugih ekip – prihajali so tudi iz Brazilije, Anglije, Srbije ... – so bili po turnirju polni hvale na račun mladih slovenskih nogometašev, med katerimi je po mnenju strokovne žirije še posebej izstopal napadalec Rok Taneski (tudi slovenski reprezentant U-16), ki je bil izbran za najboljšega posameznika turnirja.

Starejši dečki (U-14) ljubljanskega nogometnega kluba Bravo Publikum so po dveh zmagah in neodločenem izidu v predtekmovanju v osmini finala najprej izločili nizozemski klub Ado Den Haag, nato pa še lanskoletnega zmagovalca Empoli (četrtfinale) ter v polfinalu tudi reprezentanco Rusije.

V finalu je nogometaše trenerja Gorana Markoviča pričakala reprezentanca Romunije. Zmagovalca so odločile enajstmetrovke, zmago pa je s 4:2 odnesel Bravo Publikum, v vratih katerega je blestel Luka Brumec; redni del tekme se je končal z 1:1.

"Fantje so se skozi celoten turnir dvigovali in pridobivali na samozavesti, kar pa me najbolj veseli, je to, da so pokazali pravi karakter," je po zmagi povedal trener Markovič, njegov sodelavec Rok Golob pa je dodal: "Spomnim se, ko smo dobili tekmo v osmini finala in so se igralci drugih ekip držali za glavo ob pogledu na pano z rezultati ter bili popolnoma presenečeni. Presenečenja pa so se samo še vrstila! Res neverjetno in čudežno je, kaj vse so fantje zdržali in iz kakšnih težkih trenutkov so se vedno znova vračali in presenečali sami sebe!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.