Bernie: Ferrari dobiva več!

Foto: Žurnal24 bernie_ecclestone_reuters
Po obtožbah o diktatorstvu, ki jih je glede Bernieja Ecclestona izustil šef Ferrarija Luca di Montezemolo, mu prvi mož formule ena ni ostal dolžan, ampak je udaril nazaj.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Ecclestone, dosmrtni vladar formule 1

Potem ko je šef   Ferrarija Luca di Montezemolo vladavino Bernieja Ecclestona proglasil za diktaturo in dodal, da bi ekipe rade imele boljši vpogled v finančno poslovanje, mu 78-letni "diktator“ ni ostal dolžan. Še več: "Pozabil je le povedati, da Ferrari dobiva več denarja od ostalih ekip, ki tekmujejo, ter navesti vse ostale prednosti, ki jih je njegovo moštvo deležno že leta.“

V nadaljevanju je bil Ecclestone še bolj konkreten. Res je, da je bilo že nekaj časa javna skrivnost dejstvo, da so rdeči uživali priviligiran status, saj karavana formule ena niti pod razno ni videti enako z njimi ali brez njih. "Saj niso neumni! Dobivajo več denarja od drugih, in sicer 80 milijonov dolarjev več.  Za naslov so dobili 80 milijonov več, kot vi dobil McLaren. Naš dogovor smo sklenili leta 2003, ko je nekaj ekip želelo oditi iz formule ena. Ferrari je prvi, ki se je vrnil, za teh 80 milijonov. Mi smo jih 'kupili',“ je zaključil Ecclestone.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.