Anglija: 5 naj golov kola

Foto: Žurnal24 Darron Gibson je avtor najlepšega zadetka 15. kola Premier League. Oglejte si ga

Your browser doesn’t support HTML5 video

Za angleškimi nogometaši in številnimi navijači po vsem svetu je razburljiv konec tedna. Za vas smo pripravili video, kjer si lahko ogledate pet najspektakularnejših golov 15. kola.
Oglej si celoten članek

V videu si oglejte najspektakularnejše zadetke 15. kola angleške Premier League. Med peterico izbranih sta kar dva gola Manchester Uniteda. In sicer zadetek Paula Scholesa, s katerim je rdečelasi vezist načel mrežo West Hama. Na četrto mesto se je prebil projektil Wiganovega Charlesa N'Zogbie, ki ga je dosegel proti Birminghamu.

Na tretjem mestu je zadetek Jamesa Milnerja iz Aston Ville, s katerim je ta pripomogel k zmagi nad Hull Cityjem. Drugi je gol Nenada Milijaša, s katerim je Srb Wolverhamptonu pomagal do pomembne zmage v bitki za obstanek. Najlepši zadetek kola pa je delo Darrona Gibsona, poleg Scholsa še enega rdečega vraga v tej ugledni druščini.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.