Alonso in Massa v pesku

Foto: Žurnal24 Alonso in Massa nista mogla verjeti, kam ju je zapeljal njun šef. (Foto: AFP) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na Ferrarijevi predstavitvi se je zgodila za Luco di Montezemola sila neprijetna situacija, saj je avto s Felipejem Masso in Fernandom Alonsom zapeljal v pesek, rešil pa ga je šele bager.
Oglej si celoten članek

Moral bi biti vrhunec šova na Ferrarijevi predstavitvi v Valencii in je tudi bil. Ampak ne na način, kot si ga je zamislil Luca di Montezemolo. Ta je namreč sedel v Ferrarijev model california in "en krog" popeljal mahajoča Felipeja Masso in Fernanda Alonsa, Ferrarijeva dirkača v naslednji sezoni. Nenadoma je zavil (40. sekunda posnetka) v pesek in kmalu ugotovil, da je vrag odnesel šalo. Kolesa so se zakopala v sipki material pod njimi.

Občinstvo se je zabavalo, ko je di Montezemolo poskušal rešiti kočljivi položaj, a je z dodajanjem plina stanje postajalo le še slabše. Luksuzni Ferrarijev model sta nato poskušala potisniti tako dirkača kot Ferrarijeva ekipa, a ni šlo. Massa in Alonso pa sta krog nadaljevala v drugem avtomobilu. Brez di Montezemola za volanom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.