Zmagal je tritedenski korenček

Foto: Bralec Grega Tritedenski korenček Foto: Bralec Dejan Legomen iz Butalske Cerknce Foto: Bralca Anže in Estera meso in kebab mojster Foto: Bralka Anamarija Pust 2012
Izbrana je zmagovalna pustna fotografija med tistimi, ki ste nam jih poslali naši bralci. Zmagovalec je "tritedenski korenček".
Oglej si celoten članek

Zmagovalno fotografijo smo sicer želeli izbrati s pomočjo vašega mnenja na Facebooku, a ker smo bili opozorjeni, da Facebook pravila ne dovoljujejo, da se s pomočjo lajkov izbere zmagovalca nagradne igre, smo izbiro naredili mi, smo pa upoštevali tudi lajke, ki ste jih podelili na našem Facebooku do 16. ure.

Avtor zmagovalne fotografije bo dobil Boschev mešalnik, avtorji druge, tretje in četrte najboljše fotografije pa praktične nagrade. Vsi bodo o tem obveščeni po elektronski pošti ali po telefonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.