Slovenija
348 ogledov

Uvod v vikend: Na cestah že zastoji

Gneča na cesti Shutterstock
Ob izteku tedna popoldne na nekaterih cestah po državi že nastajajo zastoji.

Na primorski avtocesti so že odstranili posledice gorečega tovornega vozila za Logatcem proti Ljubljani, ostaja pa daljši zastoj. Več kot 20-kilometrski zastoj sega do Postojne, pot se podaljša za več kot uro, poroča prometnoinformacijski center.

Na primorski avtocesti je zaradi okvare tovornega vozila oviran tudi promet med Črnim Kalom in Kastelcem proti Ljubljani, med počivališčem Lom in priključkom Unec proti Kopru ter med Brezovico in Vrhniko proti Kopru.

Zastoji nastajajo tudi drugod po državi.

Na gorenjski avtocesti je zaradi prometne nesreče oviran promet med Vodicami in Šmartnim, in sicer pri počivališču Povodje proti Ljubljani.

Zastoj je na ljubljanski zahodni obvoznici od Kosez in na ljubljanski južni obvoznici od Barja mimo Kozarij do Vrhnike proti Kopru. Na ljubljanski severni obvoznici pa je zaradi okvare vozila oviran promet pred Novimi Jaršami proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je zaradi okvare vozila oviran promet med počivališčem Čatež in priključkom Obrežje proti Obrežju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.