Vas je ogoljufal lažni serviser?

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški je oškodovancem natvezil, da je iz centra požarne varnosti, po nepotrebnem menja dele plinske napeljave, nato pa terja denar.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so moškega že prijeli, a vseeno pozivajo vse morebitne oškodovance, naj se je javijo na Policijsko postajo Grosuplje (01/781 83 80), njim najbližjo policijsko postajo ali pa pokličejo kar na interventno telefonsko številko 113.

Moški je oškodovance prepričal, da mu morajo dovoliti pregled njihove plinske naprave. "Nato pa je opravil menjavo delov napeljave, ki jih ne bi bilo potrebno menjati in zahteval plačilo za opravljeno storitev. Osumljeni je nazadnje uporabljal osebni avtomobil znamke Renault Scenic, bele barve, ljubljanskega registrskega območja," pojasnjujejo na policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.