Posojal denar, nato pa grozil in tepel

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Velenjčan je posojal denar, nato pa zahteval nerazumno visoke obresti in višal glavnico. Kriminalisti so ga kazensko ovadili.
Oglej si celoten članek

33-letni Velenjčan je vsaj trem oškodovancem posodil različne vsote denarja, nato pa od njih terjal nesorazmerno visoke obresti. Kot so še sporočili s Policijske uprave Celje, je "z namenom pridobitve protipravne premoženjske koristi povečeval tudi višino dolgovane glavnice". Nesorazmerno visok dolg oškodovancev je poskušal izterjati tudi z grožnjami in fizično silo.

Velenjski kriminalisti in celjski policisti so ugotovili, da je osumljeni od vsaj enega oškodovanca v zadnjih dveh letih pridobil najmanj 35.000 evrov neupravičene premoženjske koristi in ga izsiljeval še za 30.000 evrov.  

Zaradi suma kaznivega dejanja izsiljevanja so kriminalisti 33-letnika kazensko ovadili. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.