Oropali banko na Rudniku v Ljubljani

Foto: Saša Despot rop Foto: Saša Despot rop Foto: Saša Despot rop Foto: Saša Despot rop Foto: Saša Despot rop
Oropali banko Unicredit na Rudniku v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Okoli 14. ure so neznanci oropali banko na Rudniku v Ljubljani. V banko na Ukmarjevi ulici sta  vstopila dva zamaskiranca oborožena z orožjem in z njim izsilila denar iz blagajne. Po navedbah predstavnice PU Ljubljana Nataše Pučko sta odtujila nekaj tisoč evrov gotovine, nato pa peš zbežala v smeri nakupovalnega središča. 

Nihče od zaposlenih ni bil poškodovan. Policisti pa še vedno zbirajo obvestila in skušajo izslediti storilca kaznivega dejanja.

V ponedeljek sta prav tako v Ljubljani okoli 9. ure dva zamaskirana neznanca vstopila v prostore SKB banke na Dunajski cesti v Ljubljani in zahtevala gotovino. Odtujila sta za nekaj tisoč evrov gotovine, nakar pa zapustila stavbo, kjer ju je v vozilu (naj bi šlo za temno vozilo) že čakala tretja oseba. Vsi so se nato s kraja odpeljali neznano kam. 

Policisti so avtomobil, ki so ga neznanci uporabili pri pobegu, še isti dan našli v Savskem naselju. Da bi zabrisali sledi, so avtomobil zažgali.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:26 26. Maj 2016.

    Bolj so ljudje nezadovoljni, bolj bodo kradli! Dajte ljudem delo, da ne bodo kradli! V Sloveniji pa je že tako, …

  • 19:32 15. Oktober 2015.

    zanima me kaj je podjetje DRAGA KOSA naredilo pri Novi ljubljanski Banki za 874.000 evrov...kje so rezultati njegovega dela...saj se …

  • 18:47 15. Oktober 2015.

    a je bil zidar zraven?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.