Oborožena neznanca oropala trgovino

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neznanca včeraj oropala trgovino v Mariboru. Policisti ju še vedno iščejo.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali včeraj, sta malce čez sedmo uro zjutraj zamaskirana neznanca oropala trgovino na Ulici Pariške komune v Mariboru, v katero sta vstopila skozi stranska vrata. Eden izmed osumljencev je proti prodajalkama uperil strelno orožje, nato pa sta roparja od njiju zahtevala, da odpreta trezor, kar sta tudi storili. Roparja sta iz trezorja ukradla nekaj tisoč evrov in pobegnila neznano kam, so sporočili s Policijske uprave Maribor. 

Moška sta višje postave, oblečena v sivi jakni in hlače iz džinsa. Na glavi sta imela črni kapi z izrezom za oči.

Policija naproša vse, ki bi imeli kakršne koli podatke o kaznivem dejanju, da se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.