Gorel papir in hladilniki

Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici Foto: Nada Černič Cvetanovski Požar v Sevnici
Nekaj po četrti uri popoldne sta naključna sprehajalca opazila, da gori papir v kontejnerju zbirnega centra za odpadke na Savski cesti v Sevnici.
Oglej si celoten članek

Medtem ko sta klicala regijski center za obveščanje, se je ogenj razširil na kontejner, v katerem so bili odpadni hladilniki. Sevniški gasilci, ki so prihiteli na kraj požara, so imeli zaradi velike vročine precej težav pa tudi zaradi velikih skladovnic hlodovine, v neposredni bližini, kamor bi se lahko požar razširil.

Zgorelo je okrog deset kubičnih metrov  papirja, ki je bil v kontejnerju in poleg njega ter en kontejner odpadnih hladilnikov, ki je povsem uničen, stane pa okrog dvajset tisoč evrov.Vzroke požara še raziskujejo. O tem, ali je bil požar v kontejnerju s papirjem podtaknjen ali  je namara prišlo do samovžiga, bo pokazala nadaljnja preiskava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.