"Williams, cvri se v peklu“

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sekta Westboro Baptist Church je na Twitterju zasmehovala smrt Robina Williamsa.
Oglej si celoten članek

Za komikom Robinom Williamsom, ki je pretekli teden storil samomor, žaluje ves svet. Med tistimi, ki jim je žal, da se je življenje hollywoodske legende končalo tako tragično, pa ni sekte Westboro Baptist Church.

Na Twitterju so namreč objavili več zapisov, v katerih zasmehujejo Williamsovo smrt in ga žalijo. Med drugim so zapisali, da Williamsa Bog sovraži, ker je podpiral homoseksualce in da naj se scvre v peklu.

Sekto je leta 1955 v Kansasu ustanovil Fred Phelps. Člani Westboro Baptist Church sovražijo vse - od katoličanov do pripadnikov židovske vere, najbolj pa istospolno usmerjene.

Zakaj so tudi Williamsa, ki je bil poročen, označili za homoseksualca, vedo le oni. Morda je zato kriv film Ptičja kletka, v katerem je igral homoseksualnega lastnika nočnega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:37 17. Avgust 2014.

    Mislim, da je že skrajni čas, da nehate žalovati za njim tudi v žurnalu.... Pa koga še boli k.... v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.