Vroče noči z bujno lepotico

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Ležati na njeni goli koži je moja najljubša razvada. Bujna lepotica, nekoliko bolj poudarjenih oblin, vedno nasmejana in pripravljena na izkazovanje ljubezni. To je moja Ariana.
Oglej si celoten članek

Temnolasa zapeljivka, ki pa to ni, oziroma zapeljuje samo mene, je ženska, ki se zna pred moškim sleči na sto in sto načinov. Vsi pa so vsekakor vredni tvoje pozornosti, navdušijo in te nikoli ne pustijo v dvomu. Hoče te. Skoraj ves prosti čas se ljubiva v najinem velikem stanovanju v Milanu, kamor sem se pred letom dni preselil zaradi nje. Zaradi Ariane bi zidal gradove in bojeval težke bitke, da bi le lahko ostal z njo. Včasih se prebudim sredi noči, ko nikjer ni slišati niti enega samega glasu. Televizija sicer še vedno predvaja enega izmed mnogih erotičnih programov, a že dolgo ima izklopljen ton. Meglenega pogleda uzrem pohotno blondinko, ki se, na videz najsrečnejša na svetu, nabija na ogromnega tiča, ob čemer se nasmehnem.

Ariana podobnega pretvarjanja ne potrebuje. Zares je srečna in to je na njej videti celo takrat, ko spi. Njen ljubek obraz je popolnoma raznežen, polne ustnice pa nekoliko našobljene, kot bi se prav ta hip pripravljala na poljub.
Nikoli ne zaspiva pokrita, zato z veseljem opazujem njeno božansko telo. Rad bi se dotaknil njenih prsi, a si je ne želim prebuditi. Tako je lepa. Še vedno ležim z glavo na spodnjem delu njenega trebuha in kukam navzdol, kjer v soju utripajoče svetlobe TV sprejemnika opazujem kratko pristriženo črtico, ki vodi do njene pohotne lepotičke. Počutim se kot maček, ki se je prišel crkljat, nežno otrem svoj obraz ob njeno gladko kožo ter ga spustim še nekoliko nižje.
Čutim, kako postaja topleje, še nežneje in mamljivo. Še vedno spi.

Foto: Žurnal24 null

Roka mi nevede zdrkne po njeni nogi in ustnice združim v bežen poljub, ki ga prejme na venerin grič. Kot nalašč se njeni dolgi nogi razmakneta in tam pred menoj je lepotica vseh lepotic, nastavljena samo zame. Pogledam navzgor.
Še vedno spi. Počasi napredujem in se začnem ljubiti z rožnatim cvetom, z vrhom jezika krenem navzgor in poiščem gumbek za prebujanje. Verjetno ji takrat zazvoni v glavi, a da mi vedeti, da je budna že precej dlje, kot si mislim sam. Njeni prsti se zakopljejo v moje lase in z odobravanjem pospremi moje početje. Noge se ji še bolj razmaknejo, moj jezik prodre med navlažene lističe in iz njenih ust izvabi pohotno ječanje. Ljubim njeno muco, obožujem jo in ni mi večjega zadovoljstva kot privesti jo do raja.

Dobro poznam njene signale in pravilno ocenim, da je blizu. Med nogami imam trdega orjaka, ki se želi še četrtič tisto noč potopiti v njeno potrebno mednožje.
Vzamem si jo, ona se z nogami oklepa mojega telesa in pokuka proti televiziji. Temnopolti orjak si nesramno dovoli svoji partnerici prodreti v anus s svojo ogromno batino in Ariano takrat ne stisne le pri srcu. Dobro čutim krčenje mišic okoli svojega kanona, ki neustavljivo in vse hitreje prodira v globino njene pohote. Glasna je, vse glasnejša, tudi sam si dam duška, in ko mi v trenutku navdušujoče predaje ječi, da ji prihaja, sem potešen tudi sam … za kakšno uro … ali dve.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.