Magazin > VIP
1537 ogledov

Na našo voditeljico se je zrušila scena

kaly kolonič Osebni arhiv
Z nami je delila nekaj anekdot z odrov.

Kaly Kolonič bo vodila svetovni izbor World Top Model, ki se bo 16. novembra odvil v Livignu. Gre za veliko čast. Ta izbor je pred leti vodila celo Claudia Schiffer. Kaly se priložnosti že zelo veseli. Več o tej vlogi, si lahko preberete TUKAJ

Prepričani smo, da bo Kaly to nalogo odlično izpeljala. Pohvali se namreč lahko s kar 30-letnimi izkušnjami v šovbiznisu. "Knjigo bi lahko napisala o tem, kaj vse se mi je že zgodilo na odru ali pri vodenju TV in radijskih oddajah," v smehu pravi lepotica, ki si je pred leti ime ustvarila tudi kot pevka. Ob tej priložnosti je za naš medij razkrila nekaj pripetljajev, ki so se ji zgodili na odru.

"Ko sem bila še aktivna v glasbeni skupini Select, bi me zagotovo lahko označili za osebo, ki ji je med nastopom največkrat poletel mikrofon iz rok. Ne štejem več, koliko krat sem med vodenjem prireditve ali oddaje izgubila uhan ali kakšen drug kos nakita, se mi je odprl nedrček ali sem morala reševati prireditev zaradi tehničnih težav. Trikrat na treh različnih televizijah se je name podrla scena, da ne govorim o tem, kolikokrat sem morala prireditev odvoditi brez scenarija ... Ko sem prvič vodila Miss Universe Slovenija, sem dobila scenarij en večer pred prireditvijo in to v hrvaščini. Celo noč sem ga prevajala, spala sem dve uri, se zjutraj dve uri vozila na dogodek, na generalki prvič dejansko prebrala scenarij in nato zvečer odvodila lepotni izbor. Brez večletnih izkušenj to ne bi bilo mogoče."

Kaly sicer pravi, da se najbolj boji tega, da bi na odru padla, a tudi za ta strah je našla rešitev. "Pred vsakim vodenjem sanjam, da bom padla. Ampak ta strah sem pred leti nekako premagala ... Ko se oblečem v lepo obleko, naredim preklop v glavi in tik preden stopim na oder, globoko zajamem sapo, ter si rečem: 'Lej, Kaly, če padeš, boš na posnetku vsaj lepa (smeh).'"
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.