Vroča prednovoletna zabava

Foto: Žurnal24 Seks, erotika
Med nami vedno krožijo zgodbice, da se na prednovoletnih zabavah daje dol, da je veselje. Vsi se temu smejimo, ko pa naša dekleta in žene zapustijo dom ravno zaradi te zabave, se nam naredi cmok v grlu.
Oglej si celoten članek

Ob dveh zjutraj še vedno budni, se sprašujemo, če je že na poti domov, ali pa jo pravkar nekdo pritiska v svojem avtomobilu. Tolažimo se s tem, da so zgodbice izmišljene in si naposled oddahnemo, ko zgodaj zjutraj pride domov. Nekako tako sem preživel noč, ko sem jo čakal, nato pa sem bil na vrsti še sam. Petek se je pričel nadvse vzpodbudno, z nekaj kozarčki medice že v službi, nato smo v treh urah naredili kar smo imeli v planu za tisti dan in znova nazdravili. Še posebej ženski del ekipe je bil zelo dobrovoljen kar me je navdalo z optimizmom, da bo večer še kako pester.  Večerjali smo v priljubljeni restavraciji ob živi glasbi, plesali, se zabavali in steklenih oči ves svet videli drugače. Le Lidija, svetlolasa sodelavka, je bila videti enako lepa kot vedno. Elegantna obleka se ji je zelo podala, svojo izzivalno naravnanost pa je izkazovala z lepo odprtim dekoltejem, ki je marsikomu padel v oči.

Svetleča črna obleka je imela izrez po celotnem stegnu vse do zadnjice katero sem se tako zelo trudil videti. Celo plesala sva, moje misli pa so uhajale le k njeni ritki, a misli niso bile vse kar mi je uhajalo. Najprej mi je pričela uhajati desnica navzdol po golem hrbtu in se ustavila tik nad njenima ritnicama, nato pa mi je v hlačah pričel uhajati še barabin in mi nerodno nabreknil. Vedel sem, da ga čuti, saj se me je ves čas tiščala kot klop, zato me ni preveč presenetila, ko je dejala: "Ob plesu s teboj sem postala kar pohotna … oh, moj Bog! Škoda, da si zaseden." Oba sva bila nekoliko zadeta od alkoholnih hlapov a nikakor ne tako zelo, da ne bi vedela kaj počneva. Brez razmisleka sem ji odgovoril, da Maja pač ne more biti razlog, da se midva tisti večer ne bi mogla imeti lepo, kar je sprejela z nasmeškom in priznala, da si me želi poljubiti.

Foto: Žurnal24 null

Tega kajpak nisva mogla početi tam, nakar sva ločeno odšla proti garderobi. Tam ni bilo nikogar, zato sva se v trenutku najine pohote zatekla kar med debele plašče in bunde, ki so naju popolnoma zakrile. Vsi so se zabavali in ni se bilo za bati, da bi kdo že odšel domov. Končno sem jo lahko z rokama zagrabil za ritko in se predal strastnemu poljubu, ki ga je uprizorila na mojih ustnicah. Desnica mi je že zdrknila v razporek in lahko sem se prepričal, da nosi hlačne nogavice. To sem namreč ugibal med večerjo, ko sem opazoval njeno dolgo nogo, ki se je kazala vse do stegna in tuhtal kako je oblečena spodaj. Svilene spodnjice so bile na otip kot njena koža in že preko njih sem lahko občutil, da je bilo njeno priznanje glede pohote resnično. Ona se je medtem borila z gumbom in zadrgo na mojih svečanih hlačah, ki sta končno popustila in naslednji hip me je spreletel val navdušenja, ko je moj povsem nabrekel korenjak končal v njeni roki.

Poljubi so postali še bolj strastni in bolj kot vse sem si želel, da bi se spustila na kolena, ter vzela mojega korenjaka v usta. Žal ni slišala mojih misli, pa tudi tako zelo potrebna se mi je zdela, da sem takoj vedel kaj si želi. Želela si ga je takoj in ga takoj tudi dobila. Ne vem kako je bilo videti z druge strani, a bunde in plašči so morali kar veselo poskakovati, medtem, ko sem s svojim tičem iskal pot do njene raznežene muce. Njeno pritajeno ječanje se mi je vseeno zdelo preglasno, zato sem jo skušal utišati z jezikom, a ni delovalo. Nato si je kar sama z dlanjo pokrila usta, se z drugo roko krčevito oklepala mojega vratu, jaz pa sem si jo jemal v naročje in jo nabijal na potrebnega korenjaka vse do sladkega vrhunca, ki je nerodno končal na rokavu ene izmed kosmatih ženskih jaken.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.