Victorijino nošenje torbic nevarno za zdravje

Foto: Fame Flynet
Foto: Fame Flynet
Na zvezdnico Victorio Beckham letijo obtožbe, da je s svojim načinom nošenja torbice povzročila nemalo zdravstvenih težav.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je Victoria Beckham "izumila" svojevrsten način nošenja torbice in uvedla novo modno pravilo – nošenje torbic v rokah. Ker ima Posh ogromno oboževalk in posnemovalk, je vedno več žensk, ki imajo zaradi težkih torb manjše ali večje poškodbe.

Nova bolezen je že dobila svoje ime – poshitis, pri kateri gre za nateg mišice. Victoria namreč nosi torbice na rokah ali pa ji visijo na komolcih. Pri lažjih in manjših torbicah ni težav, huje je pri večjih in težjih. Četica njenih privrženk tako toži o bolečinah v mišicah.

Strokovnjaki so številne, ki posnemajo stil modne ikone in težkih torb ne nosijo na ramah, opozorili, da si lahko resno poškodujejo mišice in povzročijo vnetje kit v ramenih.

Fizioterapevtka Sammy Margos je povedala, da lahko neprestano nošenje torb, ki imajo več kilogramov, povzroči bolečine v rami in vratu. "Ženske so prepričane, da sledijo najnovejšemu trendu, v resnici pa si kopičijo vedno večje težave. V zadnjem času smo opazili velik porast težav v ramenih in vratu, pri tem pa lahko negativno na celotno postavo vplivajo tudi visoke petke," je opozorila.

"Vedno izberite pravo torbico, saj ste le z njo lahko videti popolne," pa je o svoji ljubezni do torbic spregovorila Victoria za revijo Grazia.

Beckhamova pa je zaslužna še za en modni podvig, ki manj škoduje zdravju. To je nošenje prevelikih sončnih očal, in sicer za vse priložnosti in ob vsakem času.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.