Umrl, ko je lovil Bieberja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Paparac, ki je lovil avtomobil, v katerem naj bi sedel zvezdnik Justin Bieber, je pri svojem podvigu izgubil življenje.
Oglej si celoten članek

Ameriški spletni portal TMZ poroča, da so včeraj zvečer v Los Angelesu opazili Justinovega ferrarija, katerega je pozneje ustavila policijska kontrola. Avtomobil, ki ga po zadnjih informacijah ni vozil Bieber, je ves čas zasledoval paparac, ki je kontrolo hotel izkoristiti za hitro fotografiranje. Policist ga je opazil in mu svetoval, naj se umakne, v tistem trenutku pa je v fotografa trčil avtomobil in ga ubil.

Losangeleška policija preiskuje okoliščine nesreče, so pa že sporočili, da droge in alkohol najverjetneje niso bile prisotne v krvi voznika, ki je zbil paparaca. Ali je bil Justin sploh v svojem avtomobilu, še ni znano, je pa znano, da je ferrari vozil njegov prijatelj.

Justinov tiskovni predstavnik se še ni odzval na tragedijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.