Tudi Bobbi skoraj utonila v kadi

Foto: FameFlynet Bobbi Brown Foto: FameFlynet Bobby Brown Foto: FameFlynet Bobby Brown Foto: FameFlynet Bobby Brown
Hčerka Whitney Houston naj bi imela samomorilska nagnjenja.
Oglej si celoten članek

Hčerka Whitney Houston naj bi večer pred materino smrtjo doživela nesrečo, podobno tisti, v kateri je v soboto umrla njena mati. Bobbi Kristino so prijatelji v petek zvečer spečo izvlekli iz kadi. Nesreča pa je je zgodila v istem hotelu, kjer je umrla Whitney.

Družina pokojne Whitney Houston je v strahu za 18-letno Bobbi Kristino. Vir, ki je družini blizu, je zaupal, da je družina v strahu, da bi si Bobbi poskušala vzeti življenje, zato že razmišljajo o zdravljenju. Bobbi so zaradi histeričnega napada že odpeljali v bolnišnico.

Osemnajstletnici ob strani stoji družina njenega očeta Bobbyja Browna, ki je odpovedal koncert v Nashvillu in že včeraj prispel v Los Angeles, da bi lahko bil ob hčerki.

Foto: Žurnal24 Whitney Houston Bobby Brown "Ob smrti moje bivše žene Whitney Houston sem globoko užaloščen. V teh težkih časih vas prosimo za zasebnost, še posebno do moje hčerke Bobbi Kristine. Cenim vse sožalje, ki ga v teh težkih časih izrekate moji družini," je povedal Bobby Brown, ki je bil s Houstonovo poročen med letoma 1992 in 2007. Njuno razmerje je veljalo za burno že od samega začetka, veliko sta se zatekala k drogam in nasilju. Ob ločitvi je polno skrbništvo nad njuno hčerko Bobbi dobila Whitney.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.