Superdupermega šov z Vodopivcem

Foto: Žurnal24 (Foto: SiTi Teater)
Zadnji četrtek v mesecu je in čas je za stand up v ljubljanskem SiTi Teatru. Tokrat se ob 20. uri obeta solo komedija s Tinom Vodopivcem in njegovim Superdupermega šovom.
Oglej si celoten članek

Stand up komedija - v svetu izredno popularen žanr zabave, se je razplamenel tudi pri nas. Vsak zadnji četrtek v mesecu boste v SiTiTeatru lahko uživali v domislicah najboljših slovenskih komikov, ki se jim bodo pridružili tudi gostje iz tujine.

Tako vas bo Tin Vodopivec nocoj uprizoril svoj solo one-man-show Superdupermega. V uri in pol bo predstavil svoj best-of, torej nekaj svojega starejšega materiala pa tudi povsem sveže šale in komentar aktualnih dogodkov.

Za vstopnico boste odšteli od 7 do 10 evrov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.