Šokirala na Top 4 s Tjašo Kokalj

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
25-letna Petra Arnejčič je gledalce šokirala z izjavo, da je bil trikrat posiljena.
Oglej si celoten članek

V nedeljo se je začela nova sezona resničnostnega šova Top 4 s Tjašo Kokalj, v katerem se dekleta potegujejo za službo za nedoločen čas, avto in 10 tisoč evrov.

Med mladenkami, ki so se potegovale za vstop v šov, je bila tudi Petra Arnejčič, ki je s svojo tragično življenjsko zgodbo šokirala marsikaterega gledalca. Nasmejana lepotička je namreč povedala, da je bila kar trikrat posiljena, prvič pri šestnajstih. 

"Jaz si nastopa zelo želim, že ko sem prišla, sem se počutila, kot da lebdim. Čutim, da moram biti tukaj in nikjer drugje. V to sem 100 odstotno prepričana. /.../ Če ne šlo, bomo pa našli nekaj drugega. V vsaki stvari je možno najti kaj drugega. Po vsakem padcu se je treba pobrati. Jaz sem tolikokrat padla, da tega ne jemljem kot slabo. Pri šestnajstih sem bila prvič posiljena, nato še dvakrat. Veliko stvari se mi je zgodilo in velikokrat so se mi stvari zrušile,“ je v kamero povedala Petra, ki ostaja optimistična. Žal se v šov ni uvrstila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.