Resnica o Katinem splavu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vojvodinja Cambridgea Catherine se hrabro smeji v kamere, čeprav zaradi splava še vedno trpi.
Oglej si celoten članek

Princ William in Kate sta se zelo kmalu po medenih tednih odpravila na 11-dnevno turnejo po Kanadi in Kaliforniji. Vsi so opazili, kako srečna sta bila videti. Nihče pa takrat še ni slutil, zakaj. Kate je bila namreč noseča.

A sreča ni trajala dolgo. Trinajst tednov po njuni spektakularni poroki je Kate splavila. Kot so povedali viri, so Kate kmalu po prihodu nazaj v Veliko Britanijo z rešilcem odpeljali v zasebno kliniko. Pritoževala se je nad glavoboli in slabostjo, zdravniki pa so po pregledu ugotovili, da je izgubila otroka.

Kate je zanosila na Sejšelih, kjer sta z Williamom preživljala medene tedne. Viri pravijo, da si je, ko je ugotovila, da pod srcem nosi sad njune ljubezni, oddahnila. Ves čas se je namreč bala, da zaradi svoje nizke teže ne bo mogla zanositi. Na Beverly Hillsu naj bi se vojvodinja celo naročila pri strokovnjaku za plodnost. Termin je odpovedala, saj jo je presenetila vesela novica, da ga očitno ne potrebuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.