Magazin > VIP
1215 ogledov

Hči Natalije Kolšek za las ušla katastrofi

natalija kolšek Planet TV
Tudi ravnatelj šole je poudaril, da se je zgodil čudež.

Kot je poročal Večer, se je včeraj udrla tretjina strehe v športni dvorani Vrbanska v Mariboru. Na srečo ni bilo smrtnih žrtev, med tistimi, ki so se za las izognili katastrofi, pa je bila tudi hči pevke Natalije Kolšek.

"Tisto, kar lahko ta hip povemo, je to, da ni smrtnih žrtev, kar je pravzaprav čudež, ker je dvorana od jutra do večera zasedena. To pa se je zgodilo ravno v tistem polurnem terminu, ko ni bilo nikogar v dvorani. V bližini so bili osnovnošolci, ampak na srečo ne tam, kjer se je zrušil strop. Pa če verjame človek v čudeže ali ne, to je čudež, da ni nihče poškodovan in da nikogar ni bilo takrat pod tem delom, ki se je zrušil, kar je najbolj pomembno,” je za omenjeni medij povedal dr. Samo Repolusk, ravnatelj Škofijske gimnazije Antona Martina Slomška.

Omenjeno gimnazijo obiskuje tudi hči naše pevke Natalije Kolšek, Anisa. Njena mama je na Facebooku objavila ganljivo sporočilo: “Anisa. Tako sem hvaležna, da se je strop, če se je že moral, zrušil komaj po tem, ko je njen 3. b zapustil telovadnico. Sploh ne morem nehati razmišljati, kaj bi bilo, če bi bilo ... Zdaj jo grem spet močno objet. Objemite svoje bližnje tudi vi, večkrat. Življenje je nepredvidljivo in jaz še zmeraj drhtim od hvaležnosti s solzami v očeh.”

Lani je Natalija v oddaji Kolo sreče presenetila voditelja Klemna Bučana, ko mu je povedala, da svojim trem otrokom dovoljuje nekaj, čemur starši sicer ostro nasprotujejo.

"Natalija, ti imaš poseben način vzgoje. Mene kot očeta zanima, kako to deluje. Menda dovoliš, če se tako izrazimo, da dajo negativno energijo iz sebe skozi besede, če je treba," ga je zanimalo. "Skozi vse ... Takrat, ko je priložnost ali primeren prostor. Sem mnenja, da je treba otroke od malega učiti, da morajo svoja čustva izraziti. Pa ne le negativna. Ko pridejo iz šole, so po navadi negativna. V šoli so pravila, držati se je treba nazaj, ko pridejo domov v varno zavetje družine in je mami pripravljena ... Nato jim pustim, da ... Ne morem uporabiti takega izraza, ker lahko uporabijo tudi besede, ki niso primerne. In to traja pol ure in se pomirijo in svet in karavana gresta dalje. Vsa čustva je treba izraziti, nič ne smeš potlačiti," je razložila. 

Pevka ima 28-letnega sina Aneja, 21-letno hčerko Aišo Najo in 17-letno Aniso. “Zame je materinstvo najbolj pomembna vloga v življenju. Glede na to, da nimam tipične službe, in sem razen večernih nastopov praktično vseskozi doma, večino časa opravljam vlogo mame. In žene, seveda. (smeh) Otrokom, ki so zdaj že veliki, sem tako rekoč vedno na voljo, kadar potrebujejo materinski nasvet in oporo. Zelo sem hvaležna, da lahko to, odgovorno prijetno vlogo mame, opravljam in imam za to veliko časa. Zaradi časovne stiske preobremenjenih staršev so namreč dandanes otroci pogosto prikrajšani za potrebno pozornost staršev, pri nas pa je tega ogromno,” je za Njena.si povedala pevka.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.