Magazin > VIP
5753 ogledov

Naš znani par se je razveselil prvega otroka!

tim kores Instagram
Tim Kores in Julija Veleski sta postala starša.

Septembra lani sta pred oltar stopila pevec in voditelj Tim Kores in glasbenica Julija Veleski, ki skupaj s Timovo sestro Zalo sestavljala duo De liri. Poročno slavje je potekalo na Pohorju, v restavraciji Restavracija The Woods of Sinic na 1000 metrov nadmorske višine. Med gosti te pravljične poroke so bili tudi znani obrazi - Challe Salle z ženo Yvonne, Tanja Kocman in novinar in glasbenik Simon Vadnjal.

Par se je sedaj razveselil prvega otroka. "Najsrečnejši trenutek najinega življenja," je Tim danes zapisal ob galeriji posnetkov iz porodnišnice. 

Kot kaže, sta se Tim in Julija razveselila dečka. Žena raperja Challeta Salleta je paru namreč čestitala z dvema modrima srčkoma. 

Mladi družini želimo vse najlepše!

Kori je za naš medij sicer pred časom spregovoril o izkušnji, ki ga je najbolj zaznamovala. To je bila ločitev staršev ob koncu osnovne šole. "Čeprav je prav, da težav nista reševala pred nami, pa je bil zame šok toliko večji, ker nisem imel občutka, da je v zakonu mojih staršev kaj narobe. Takrat sem bil v osmem razredu in bil sem tako potrt, da nisem šel niti na valeto," je za Žurnal24 razkril Kori, ki bo zagotovo storil vse, kar je v njegovi moči, da bo njegova družinica ostala tako srečna, kot je danes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIM KORES (@timkoreskori)

 

Komentarjev 2
  • Pierre 15:15 03.oktober 2024.

    A mora na Pohorju krčma imet ameriško ime???!

  • Ender3 13:59 03.oktober 2024.

    Pa koga to briga..?