Pustolovska Angleška pita

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
V kinematografe po Sloveniji je prišla komedija Angleška pita (The Inbetweeners Movie), ki vas bo popeljala na pustolovske žure na grškem otoku.
Oglej si celoten članek

Pustolovščina štirih fantov, ki se po zaključku šole odločijo za oddih na grški Kreti, je posneta po predlogi angleške serije The Inbetweeners, ki je v treh sezonah, med letoma 2008 in 2010, obnorela otočane pred malimi televizijskimi zasloni.

Will (Simon Bird), Simon (Joe Thomas), Jay (James Buckley) in Neil (Blake Harrison) se po končani srednji šoli odpravijo na morda zadnje skupno popotovanje, ki si ga bodo zapomnili za celo življenje. Prvo dopustovanje osemnajstletnikov na tujem, brez staršev, brez učiteljev, brez denarja in skoraj brez uspeha pri dekletih, je posneto po scenariju Damona Beesleyja in Iaina Morrisa, ki sta to vlogo prevzela že pri seriji, za režijo pa je znova poskrbel Ben Palmer.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Mariboru in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.