Princesa ni nosila Dodijevega otroka

Foto: Žurnal24 Diana je bila in je še vedno kraljica ljudskih src.
Zadnje ugotovitve patologov so pokazale, da princesa Diana ob smrti ni kazala znakov nosečnosti.
Oglej si celoten članek

Dr. Robert Chapman, ki je pričal ob sodni preiskavi smrti princese Diane in njenega fanta, Dodija Fayeda, je dejal, da ni zaznal nobenih fizičnih znakov nosečnosti, zraven še dodaja, da znaki v zgodjnih stadijih nosečnosti niso zmeraj vidni. Fayedov oče, Mohamed al Fayed, trdi, da je bil par tarča zarote v režiji moža kraljice Elizabete II, princa Philipa. Ob tem še navaja, da je bila Diana noseča, ter da je bila nosečnost le še en motiv več za morilski načrt.

Diana in Dodi Fayed sta umrla v Parizu leta 1997, medtem ko sta bila zasledovana s strani paparazev. Ob je bil ubit tudi njun voznik, Henri Paul, katerega britanska in francoska policija obtožujeta, da je bil v času vožnje pijan.

Nesrečo je po videnem ni bilo mogoče preživeti. © AFP

 
Chapman, ki je ob vrnitvi trupel v Anglijo izvedel obdukcijo, je pregledal maternico in jajčnike, tako kot bi pregledal vsako žensko v stadiju nosečnosti. Izjavil je, da so znaki nosečnosti lahko odkriti po sedmih dneh od zanositve,v času od prvega do sedmega dne pa ni zagotovitve ali temelnjega dokaza o nosečnosti. Od sedmega do štirinajstega dneva se že lahko zgodi, da se opazi stvari, ki nakazujejo nosečnost. Poleg tega še dodaja, da so tekočine, ki so bile uporabljene ob balzamiranju trupel v Parizu, onemogočile izvršiti krvne teste ampak obenem niso vplivale na fizične dokaze na maternici in jajčnikih. Ko je nosečnost vzpostavljena le-ta pokaže spremembo v velikosti maternice. Sprememba se pojavi predvsem v debelosti linij maternice, kar nakazuje prisotnost zarodka z membranami, ki je pritrjen na steno maternice.

Ob koncu preiskav Chapman še dodaja, da pri Diani ni bilo  nobenih simptomov ali znakov  nosečnosti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.