Pomorščaki za en dan

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pristaniški dan v Kopru danes vabi obiskovalce na vodene oglede Luke Koper.
Oglej si celoten članek

Kljub majhnosti ima slovenska obala tudi pomembno tovorno pristanišče Luko Koper, ki danes med 10. in 17. uro odpira svoja vrata vsem, ki bi si radi pobliže ogledali velike ladje in se spoznali z delom v pristanišču. Na isti dan se v Kopru odvija tudi sejem navtike, karavaninga in zelene energije Bonaca, ki bo odprt do nedelje, 23. septembra.

Z ladjico ali s kolesom

Vodeni ogledi pristanišča bodo potekali na več načinov; s kopnega se lahko po njem podate z avtobusom ali kolesom, brez dvoma pa bo zanimiv tudi ogled z morske strani, z ladjico. Zanimiv je tudi spremljevalni program, ki vključuje predstavitev opreme in zbirke zaseženih ponaredkov Carinskega urada Koper. Ogledi Luke bodo potekali vsako uro, startna točka za vse izlete pa bo na Ukmarjevem trgu v Kopru (blizu ribiškega pomola). Tam boste dobili vse potrebne informacije. Čeprav so dogodki brezplačni, pa je število vstopnic za nekatere izlete omejeno, zato si jih zagotovite čim prej. To lahko storite na spletni strani Zivetispristaniscem.si, kjer vas čaka tudi več podrobnosti o pristaniškem dnevu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.