Pokazala Clooneyjevega naslednika

Foto: Instagram Stacy Keibler
Foto: Instagram Stacy Keibler
Kot kaže, je Stacy Keibler že prebolela Georgea Clooneyja, saj se je na družabnem omrežju pohvalila z novim izbrancem.
Oglej si celoten članek

Stacy Keibler je na Instagramu objavila fotografijo s postavnim poslovnežem, ki sliši na ime Jared Pobre. Zanesljivi viri so za portal E! News potrdili, da je to njen novi izbranec in da je super moški, ki je zelo dober do Stacy. "Že več let sta bila prijatelja, zdaj pa se je to razvilo v nekaj več."

Novopečena zaljubljenca se trenutno mudita v Parizu, kjer uživata v tednu mode. Ravno tam je tudi nastala zgornja fotografija, pod katero je lepotička napisala: "Čudovito je biti v mestu ljubezni."

Ameriški mediji so za komentar prosili Stacyjino tiskovno predstavnico, ki pa je odklonila komentiranje njenega zasebnega življenja. Triintridesetletna zvezdnica se je sicer pred dvema mesecema razšla z najbolj zaželenim samcem Hollywooda Georgeom Clooneyjem, s katerim je bila v zvezi dve leti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.