Odgovor – ŠIFRA: AJK

Foto: Žurnal24
Konec leta 2008 sem se zaljubil v osebo, ki je 18 let mlajša od mene. Ali bo najin odnos prijateljski ali tudi kaj več? Kot drugo pa služba, kako in kaj, sploh pa v tem času, ko je obdobje recesije?
Oglej si celoten članek

Ker imate pravico le do enega vprašanja, vam bom odgovorila na prvega.

Ker je vaša prijateljica v preteklosti veliko pretrpela, je zato bolj kot ne občutljiva in bolj previdna glede zaupanja. Želi si na novo zaživeti, vendar potrebuje kar nekaj časa, da odpre srce.

Pred vama je zelo pozitivno obdobje glede medsebojnega odnosa. Predlagam vam, da ste ji na razpolago, ko vas bo potrebovala, in ji prisluhnite. V bližnji prihodnosti imata vse možnosti, da postaneta par. Srečno!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.