Nina naj bi se norčevala iz Sanje

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Nina Osenar naj bi na nedavni zabavi opravljala Sanjo Grohar in se norčevala iz njene pričeske, vendar Sanja tega ne verjame in zatrjuje, da sta v dobrih odnosih.
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar in Nina Osenar naj bi bili po poročanju revije Lea očitno na bojni nogi. Tako naj bi imela Nina na nedavni Jägermeistrovi zabavi kar precej povedati čez Sanjo, predvsem čez njeno novo pričesko. Lepotička si je namreč pred kratkim pobrila skoraj polovico glave. Vendar Sanja močno dvomi, da je to res, in meni, da gre le za medijsko zgodbo. "Nina ni otrok, je odrasla ženska in mislim, da sva obe nad takšnimi nizkimi, smešnimi tračarijami. Mislim, da imava obe pomembnejše stvari v življenju, kot da bi se obremenjevali s takimi stvarmi in se delali norca druga iz druge," nam je povedala.

Poleg tega tudi zanika kakršnokoli rivalstvo med njima, o katerem tako radi pišejo mediji. "Z moje strani ga res nikoli ni bilo in kakor vem, tudi z njene ne. Vedno sva se pozdravili, vedno kakšno rekli," je zanikala govorice in dodala: "Ne morem reči, da sva najboljši prijateljici, ampak če se vidiva, greva na kavo ali karkoli."

Sanja je sicer dobila precej pohval na račun svoje nove pričeske, vendar je, kot pravi, konec koncev najpomembneje to, da je všeč njej. Se ji pa zdi zanimivo, da je dvignila toliko prahu, saj tega ni pričakovala.

Za komentar smo povprašali tudi Nino, vendar zadeve ni želela komentirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:49 9. November 2011.

    kokoši na kubik, ena je samo malo bolj zabrita

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.