Magazin > VIP
205 ogledov

Osvojil dve zelo znani ženski, ki ga danes verjetno ne bi prepoznali

olivier martinez Profimedia
Je to res on?

Nove fotografije Olivierja Martineza prikazujejo popolnoma spremenjenega moškega. Paparaci te dni niso mogli verjeti svojim očem. Gosti rjavi lasje so se umaknili kratki sivi pričeski, neobrit videz, upadla lica … Sicer vedno postaven Francoz je sedaj videti presenetljivo suh. Zagotovo ga ne bi prepoznali niti njegovi bivši zvezdniški izbranki, Halle Berry in Kylie Minogue

Je povsem spremenil videz zaradi vloge?

Igralci se za velike vloge vedno znova premikajo do svojih fizičnih meja. Brendan Fraser se je leta 2022 močno zredil, da bi bil verodostojen za svojo upodobitev človeka, težkega skoraj 300 kilogramov, v filmu "The Whale". Da pa igralec ni popolnoma ogrozil svojega zdravja, je seveda poskrbela dodatna debela obleka. Tom Hanks je pred skoraj 25 leti za uspešnico "Cast Away" z nevarno ekstremno dieto izgubil okoli 20 kilogramov. Samo dva primera od mnogih v Hollywoodu, ki kažeta, da zvezde velikih platen rade premikajo svoje meje in jih v najslabšem primeru celo presežejo. Je morda vloga kriva, da je Martinez povsem spremenjen?

olivier martinez | Avtor: Profimedia Profimedia

Sivi lasje zaradi pravnega spora z bivšo Halle Berry?

Ko gre za neverjetno preobrazbo Olivierja Martineza, vprašanja ostajajo neodgovorjena. Povsem možno je, da bi lahko zvezdnik filma "Maščevanje" v zadnjih mesecih osivel zaradi sodnega spora z bivšo ženo Halle Berry (58). Že vrsto let se namreč borita za skrbništvo nad njunim zdaj desetletnim sinom. 

Olivier in Halle sta bila poročena tri leta, od 2013 do 2016. Njuna ločitev je bila zaključena šele avgusta 2023. A spor glede skrbništva še zdaleč ni končan. V dokumentih, ki jih je pridobil Us Weekly, je bilo ugotovljeno, da se je nekdanji par nameraval udeležiti pogovorov s psihiatrom, na temo skupnega skrbništva Toda zdaj se sodna bitka očitno preveša v nov krog. Trenutni dokumenti, do katerih ima očitno dostop tudi omenjen medij, dokumentirajo resne obtožbe Berryjeve zoper svojega nekdanjega moža. 

Halle Berry Olivier Martinez  | Avtor: EPA EPA

Halle naj bi povedala: "Naredila sem vse, kar je bilo v moji moči, da bi sodelovala z Olivierjem, komunicirala z njim in ga vključila v postopek sprejemanja odločitev glede najinega sina [Macea] na prijateljski način. Olivier je zavrnil sodelovanje in komunikacijo na otroku prijazen način. Bil je opozicijski in neprilagodljiv pri vseh pomembnih vprašanjih, ki so zadevala Macea."

V dokumentih so bila zapisana celo zasebna sporočila med Olivierjem in Halle. To jasno kažejo, da se je odnos nekdanjega para spet poslabšal z novim partnerstvom slavne igralke. Halle v sporočilu obžaluje razdor z Martinezom, ki se je očitno še poslabšal, ko je začela novo razmerje.

"Od takrat je šlo vse navzdol," naj bi pisala bivšemu in ga prosila, naj da jezo na stran. Martinez se je odzval razdraženo in obtožil Halle, da je svoje interese postavila pred interese otroka. Izčrpavajočega prepira očitno še ni konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice