Moški, ki je ukradel Schumijevo kartoteko, mrtev

Foto: EPA
Foto: EPA
Moški, ki je bil osumljen, da je ukradel zdravstveno kartoteko Michaela Schumacherja, je storil samomor.
Oglej si celoten članek

Moškega so zaradi kraje Schumacherjeve kartoteke aretirali včeraj v Zürichu, danes pa se je v priporu obesil. Kot je znano, so ga včeraj zaslišali. Vse obtožbe je zavrnil. Danes bi ga moral zaslišati še tožilec.

Schumijevo kartoteko so ukradli konec junija. Nepridipravi so jo za 50 tisoč evrov ponujali nemškim, francoskim in britanskim medijem. "Šokirani smo. Vsem svetujem, da teh dokumentov ne kupijo in ne objavijo," je takrat izjavila Nemčeva tiskovna predstavnica Sabine Kehm.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:04 6. Avgust 2014.

    Kaj se ne bo obesil , ko je uvidel , da se je računsko zahebal. Kot strežnik ali brat , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.